*zelfregie
  • Afdrukken
>> Welkom op zelfregie.com / Uitwisseling van informatie, ervaringen en kennis over versterking van het zelfregulerend vermogen |
Waardevolle kennis
Goede ondersteuning
Persoonlijk contact

Sociale veranderkunde

Sociale veranderkunde is een interessante wetenschap, waarover we de inzichten en conclusies kunnen bekritiseren. Bij sociale veranderkunde wordt de kennis over het veranderen toegepast om een individu, groep of organisatie te helpen en te ondersteunen. Laten we samen rond de tafel gaan zitten om de inzichten hiervan met elkaar te delen.

Wilt u ook kennis uitwisselen over veranderkunde?

Meer leren over sociale veranderkunde

De informatie op deze website dient als ondersteuning om meer te leren over sociale veranderkunde. Door kennis op te doen over zelfregie en veranderkunde, kunt u uzelf ontwikkelen en de regie over uw eigen leven behouden. Met meer kennis kunt u de theorieën gemakkelijker toepassen en anderen hiermee helpen. Er zijn diverse modellen en manieren van veranderkunde te gebruiken binnen organisaties, bedrijven of groepen. Bent u op zoek naar betrouwbare informatie op het gebied van veranderkunde? In de lijst met literatuurtips vindt u verwijzingen naar waardevolle artikelen en documenten over sociale veranderkunde. Daarnaast vindt u bij de documenten op de website interessante bestanden, die u direct van de website kunt downloaden.

Zelfregie stichting de parel veranderkunde

Neem contact op om kennis te delen

Neem gerust contact op via het contactformulier om een afspraak te maken, dan spreken we elkaar vast snel. Het kan zeer interessant zijn om kennis uit te wisselen over veranderkunde. Samen kunnen we inzichten met elkaar delen en bekritiseren. Een kritische blik op onderwerpen, zoals zelfregie en sociale veranderkunde, is belangrijk om tot nieuwe conclusies te komen.  

Copyright © 2007-2023 Zelfregie.com